GB #38: Första världskriget

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet

Gå ner

GB #38: Första världskriget

Inlägg av SwedishMick i lör nov 06 2010, 16:06

.

Vill ni vara med?!
Modellbygge iFokus har vi startat ännu ett gruppbygge, och dessutom återigen lyckats få en sponsor att medverka med priser och rabatter.GB #38: Första världskriget

Det här gruppbygget är sponsrat av Alfa Hobby och är ett av de projekt som de kommer att vara inblandade i tillsammans med Modellbygge iFokus. Cool

Startdatum: 1 november 2010

Stoppdatum: 31 juli 2011Gruppbyggets tema omfattar alltså alla slags byggen med temat Första världskriget.

Anmälda byggen ska då naturligtvis ha en anknytning till gruppbyggets tema, och välmotiverade bidrag har som vanligt alltid möjlighet att vara med.

Modellen får vara påbörjad, men inte till mer än hälften.

Alla slags byggen och tillbehör är tillåtna, liksom alla skalor. Och alla material, det måste alltså inte bara handla om plastmodeller.

Alla intresserade anmäler sig i tråden på Modellbygge iFokus, men som vanligt sker sedan presentationen av byggena i separata trådar. Anmälning är tillåten fram t o m 30 juni 2011.


Alfa Hobby har utlovat ett pris till vinnaren av gruppbygget med ett presentkort på 400 kr, gällande för deras sortiment.

Dessutom erbjuder Alfa Hobby en rabatt på 10% på de modeller och även på tillbehör, som deltagarna i gruppbygget köper inför det här gruppbygget. Och det är även möjligt att göra flera köp ifall man råkar missa något. Hör av er till mig, så berättar jag rabattkoden för er!

Vi är väldigt glada för den här sponsringen och hoppas det slår väl ut för alla!


Vill ni vara med? Då ska ni bli medlemmar på Modellbygge iFokus!


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet
 
Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet