Hyra hus i Danmark - Erfarenheter?

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet

Gå ner

Hyra hus i Danmark - Erfarenheter?

Inlägg av Marlin i sön jan 30 2011, 19:10

Hejsan,
Vi planerar att åka till Legoland i sommar och tänker hyra ett hus under en vecka.
Jag vill också kunna planera in ett besök på vikingamuseet i Ribe.
Så vi tänkte hålla oss på Jyllands västkust.

Är det någon av er som har erfarenhet av detta?
Något särskilt man ska tänka på?
/Bosse

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Hyra hus i Danmark - Erfarenheter?

Inlägg av MiniStuff i mån jan 31 2011, 00:18

Har varit i Danmark ett otal gånger med familj och svärföräldrar samt bara familj och annan familj, bara goda erfarenheter. Kommer aldrig ihåg via vilken förmedling vi har gått men vi har varje gång hyrt ngn typ av lägenhetshus eller hus och det har varit kanon varje gång. Nått hus har väl varit lite bättre än nått annat men kan inte komma ihåg vart just det låg Razz

.... edit: kollade med frugan som är som ett orakel/levande uppslagsverk vad gäller allt här i världen (minne som en elefant, kommer ihåg minsta ovidkommande sak), och det bästa stället som vi varit på var ett ställe i närheten av Billund (Legoland) och ligger åt västkusten till, heter: Lalandia (länk nedan)

http://www.lalandia.dk/da/Pages/forside.aspx

Tyckte det var ett bra boende och på ett ställe som har ett eget "supermarket" på gångavstånd samt inomhusbadland! Kanonställe om man har ungar och en massa barnfamiljer som bodde där i största allmänhet. Rekommenderas varmt.

Att tänka på är nog att boka via någon förmedling (tror jag) där man bokar plats på båt och hela kitet så man slipper tänka på det när man kommer till båten å så. Allt sånt betalat liksom.

Danmark är faktiskt väldigt kul och pittoreskt tycker jag, och för det mesta är de mycket trevliga även om det finns en del som undrar när man inte kan prata deras eget språk och blir lite småsura, men då är det väl bara att dra fram en pilsner (inte en öl, de dricker inte olja) o gammeldansk så blir di goa å glae igen! Very Happy

/MArkus

_________________
avatar
MiniStuff
Vicesheriff


Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet
 
Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet