Månadsmöte 6 mars 2015

Gå ner

Månadsmöte 6 mars 2015

Inlägg av Timo P i sön feb 22 2015, 19:30

Hej modellbyggare!

Den 6 mars samlas vi för månadsmöte i Härlanda kyrkas församlingshem. Tiden är som vanligt 18:30 - 21:00.

På programmet står vår klubbtävling "Battlefield" och årsmötesförhandlingar. Givetvis kommer det finnas fika och möjlighet att träffa andra trevliga modellbyggare att utbyta idéer med!

Så packa med dina nybyggda modeller och ställ ut dom!

Välkommen!
Timo

PS/ Nästa möte blir 10 april med byggdemo

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Månadsmöte 6 mars 2015

Inlägg av LudvigN i tor mar 05 2015, 14:17

Har faktiskt tänkt att komma förbi och hälsa på! Har tänkt göra det ett bra tag men hela tiden missat av olika anledninga. Är ganska aktiv på andra modellforum, men har tänkt att bli lite mer aktiv här. Skulle någon kunna förtydliga för mig vad "Battlefield" är? Har förstått att det är nån form av tävling men inte mer än så. Hoppas vi ses imorgon!

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Månadsmöte 6 mars 2015

Inlägg av Janne.S i tor mar 05 2015, 14:25

@LudvigN skrev:Har faktiskt tänkt att komma förbi och hälsa på! Har tänkt göra det ett bra tag men hela tiden missat av olika anledninga. Är ganska aktiv på andra modellforum, men har tänkt att bli lite mer aktiv här. Skulle någon kunna förtydliga för mig vad "Battlefield" är? Har förstått att det är nån form av tävling men inte mer än så. Hoppas vi ses imorgon!
Tjabba Ludvig, vi får skaka tass imorgon då Very Happy
Battlefield är vår egen lilla modelltävling i föreningen, dels är det lilla momentet på mötet där deltagarna röstar på den modell de gillar mest i olika klasser....bil, båt flyg osv. Man röstar efter hjärtat och inte efter några andra kriterier...det är ingen domare involverad. Sedan så har vi alltid en sammankomst i december där vi kollar vem som fått flest röster i en klass och han blir då årets byggare i klassen och får ett diplom och en applåd. Ibland även fler priser Smile
avatar
Janne.S
Moderator
Moderator


Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Månadsmöte 6 mars 2015

Inlägg av Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet