Förändringar väntar för IPMS Open

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet

Gå ner

Förändringar väntar för IPMS Open

Inlägg av Grandad i lör mar 06 2010, 17:47

Inför IPMS Sveriges kommande årsmöte under IPMS Open vill vi från Sverigestyrelsen informera om att det kommer att ske en stor förändring av själva arrangemanget kommande år. Hittills har ju IPMS Stockholm ansvarat för arrangemanget på uppdrag av IPMS Sverige. Efter årets Open vill dock IPMS Stockholm gå vidare och arrangera en egen tävling på liknande sätt som C4 Open och Modell Göteborg. Man har därför nyligen avsagt sig uppdraget att efter detta år arrangera Open. Styrelserna för IPMS Stockholm och Sverige har diskuterat detta en längre tid och nu när IPMS Stockholm har tagit sitt beslut så har det skett i fullt samförstånd med IPMS Sverige. Vi önskar IPMS Stockholm lycka till.

Vår förhoppning är att IPMS Open kan leva vidare, om än i ny form. Vi vill inte här föra fram några konkreta förslag från styrelsens sida gällande Opens fortsättning utan endast lämna denna information. Vi hoppas på en öppen och konstruktiv diskussion under årsmötet. Det äger rum söndagen den 14 mars i Skytteholmsskolan och börjar kl 9.00. Alla medlemmar är välkomna med goda idéer.
Notera att framtiden för IPMS Open är en fråga för medlemmarna i IPMS Sverige och ska diskuteras av dem på IPMS Sveriges årsmöte. Vi anser därför att denna fråga inte ska diskuteras här på forumet innan årsmötet har ägt rum. De medlemmar som inte kan närvara vid årsmötet kan maila sina ev. synpunkter till Bjorn.Andersson@vpe.slu.se.

Styrelsen för IPMS Sverige genom Björn Andersson (sekr.)

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

Skapa nytt ämne   Svara på ämnet
 
Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet